Presentert av Ansettr
Økonomihuset Logo

Mindre stress og bedre arbeidshverdag! Er du vår nye statsautoriserte regnskapsfører?

Økonomihuset er regnskapsbyrået hvor tradisjon og innovasjon smelter sammen. I over 20 år har vi hjulpet små og store bedrifter med regnskap og rådgivning, samt bidratt til å utvikle bransjen med nye metoder.

Vårt team består av 40 kompetente og svært motiverte økonomer som er drevet av en lidenskap for å skape enestående kundeopplevelser for våre cirka 1.000 kunder.

2017: Vi satser på skybasert regnskap som et av de første regnskapsbyråene på vestlandet ⭐

2019: Vår første egenutviklede integrasjon lanseres og bidrar til å løfte effektiviteten i flere oppdrag 🚀

2021: Borettslagskonseptet SamBo ønsker sine første kunder velkommen ✅

Rådgiver Økonomihuser
Sambo

Med stålkontroll på økonomi og juridiske spørsmål gjør Økonomihuset det mulig for oss å drive virksomheten på en god og solid måte. Anbefales! 👏👏

Thorstein R. Rykkje

Ansatte i Økonomihuset
Daglig leder Nina Jahnsen og partner Dagfinn Søvik.

Vi er en sosial gjeng som liker å ha det gøy. Bare i løpet av det siste halvåret har vi arrangert flere eventer, inkludert lønningspils, kick-off med alle avdelingene, og blåtur med deep sea rafting og ølsmaking i vakre Hardanger 🍻

En karriere hos oss betyr:

Gode utviklingsmuligheter 🤩

Vi tilrettelegger for din personlige vekst og faglige utvikling ved å ta hensyn til dine karrieremål. Du får også delta på diverse fagdager i samarbeid med PowerOffice, samt tilgang til oppdaterte opplæringsressurser fra Regnskap Norge.

Bra lønn, pensjon og forsikring 📈

Med en 5 prosent OTP, helseforsikring, konkurransedyktig lønn og utvidet yrkesskadeforsikring, sørger vi for at du får kompensasjonen du fortjener.

Mindre stress 🕺

Vi forstår viktigheten av en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilstreber vi alltid at 50 prosent av våre medarbeidere skal være statsautoriserte regnskapsførere, slik at belastningen reduseres i hektiske perioder.

Malin i Økonomihuset

Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Økonomihuset. Fremfor alt, setter jeg pris på det gode miljøet og samholdet i gruppen. Kunnskapsnivået i selskapet gjør at hver dag blir lærerik og utviklingsmulighetene for meg som ansatt er store. Vår velvære blir også prioritert med månedlige besøk av muskelterapeut og andre gode ordninger.

Malin Midtvedt Fjellhaug, Økonomikonsulent

Stillingen

Statsautorisert regnskapsfører

Økonomihuset er et av Vestlandets største regnskapsbyråer, og en sterk pådriver for mindre stress og bedre arbeidsmiljø i regnskapsbransjen.

Hos oss er nær 50 prosent av de ansatte statsautoriserte regnskapsførere, noe som er en viktig strategisk prioritering for å redusere stress og arbeidsbelastning i hektiske perioder. 

Vårt mål er at du skal slippe å ta med jobben hjem og null overtid. Vi har også en mengde ansattgoder som skal bidra til at du får det bra på jobb.
Dette vil du jobbe med:

Vi søker deg som trives med å jobbe med en variert kundeportefølje og som vil bidra som en god støttespiller for kundene våre, både proaktivt og rådgivende. Din hovedoppgave blir kontroll, rapportering og rådgivning. Mindre erfarne regnskapsførere kan ta seg av den enkleste bokføringen.

 • Leveranseansvar på din egen portefølje.
 • Løpende regnskapskontroll – ikke så mye bokføring!
 • Rådgivning og rapportering.
 • Bistand ved årsoppgjør – mindre enn vanlig, vi er mange autoriserte!
 • Løpende kundedialog.Dette kan vi tilby:

 • Lunsjordning! Du slipper å ta med matpakke.
 • Fine lokaler med gode kollektivmuligheter og gratis parkering.
 • Muskelterapeut én gang i måneden.
 • Fleksitid og muligheter for hjemmekontor.
 • 5 % OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.
 • God lønn, selvfølgelig!


Som en av våre mest erfarne ressurser, blir du også en del av Forum – Økonomihusets plattform for samhandling, erfaringsutveksling og gjensidig støtte blant statsautoriserte regnskapsførere.Utdanning og erfaring:

Du bør ha relevant utdanning innen regnskap og økonomi, samt være statsautorisert regnskapsfører (eller snart bli det). Gode norsk- og engelskkunnskaper er også viktig.

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

Søk uten CV og søknadsbrev