Presentert av Ansettr
Økonomihuset Logo

Bli med å videreutvikle rådgivningstilbudet i et av Vestlandets sterkeste regnskapsmiljøer

Regnskapsmedarbeider

Økonomihuset er regnskapsbyrået hvor tradisjon og innovasjon smelter sammen. I over 20 år har vi hjulpet små og store bedrifter med regnskap og rådgivning, samt bidratt til å utvikle bransjen med nye metoder.

Vårt team består av 40 kompetente og svært motiverte økonomer som er drevet av en lidenskap for å skape enestående kundeopplevelser for våre cirka 1.000 kunder.

2017: Vi satser på skybasert regnskap som et av de første regnskapsbyråene på vestlandet ⭐

2019: Vår første egenutviklede integrasjon lanseres og bidrar til å løfte effektiviteten i flere oppdrag 🚀

2021: Borettslagskonseptet SamBo ønsker sine første kunder velkommen ✅

Rådgiver Økonomihuser
Sambo

Med stålkontroll på økonomi og juridiske spørsmål gjør Økonomihuset det mulig for oss å drive virksomheten på en god og solid måte. Anbefales! 👏👏

Thorstein R. Rykkje

Ansatte i Økonomihuset
Daglig leder Nina Jahnsen og partner Dagfinn Søvik.

Vi er en sosial gjeng som liker å ha det gøy. Bare i løpet av det siste halvåret har vi arrangert flere eventer, inkludert lønningspils, kick-off med alle avdelingene, og blåtur med deep sea rafting og ølsmaking i vakre Hardanger 🍻

En karriere hos oss betyr:

Gode utviklingsmuligheter 🤩

Vi tilrettelegger for din personlige vekst og faglige utvikling ved å ta hensyn til dine karrieremål. Du får også delta på diverse fagdager i samarbeid med PowerOffice, samt tilgang til oppdaterte opplæringsressurser fra Regnskap Norge.

Bra lønn, pensjon og forsikring 📈

Med en 5 prosent OTP, helseforsikring, konkurransedyktig lønn og utvidet yrkesskadeforsikring, sørger vi for at du får kompensasjonen du fortjener.

Mindre stress 🕺

Vi forstår viktigheten av en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilstreber vi alltid at 50 prosent av våre medarbeidere skal være statsautoriserte regnskapsførere, slik at belastningen reduseres i hektiske perioder.

Malin i Økonomihuset

Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Økonomihuset. Fremfor alt, setter jeg pris på det gode miljøet og samholdet i gruppen. Kunnskapsnivået i selskapet gjør at hver dag blir lærerik og utviklingsmulighetene for meg som ansatt er store. Vår velvære blir også prioritert med månedlige besøk av muskelterapeut og andre gode ordninger.

Malin Midtvedt Fjellhaug, Økonomikonsulent

Stillingen

Seniorrådgiver

Jobber du som revisor og trigges av tanken om å være med å videreutvikle rådgivningstilbudet i et raskt voksende kompetansehus? Da er dette muligheten for deg.

Økonomihuset har vokser i markedet for rådgivningstjenester og er på jakt etter deg som vil være med å ta vårt rådgivningstilbud til nye høyder. Du vil få mulighet til å sette ditt unike preg på stillingen, samt støtte og mulighet til å ta en ledende rolle mot noen av våre viktigste kunder.


Dine ansvarsområder vil inkludere:

 • Bistå kunder med fusjoner og fisjoner.
 • Bidrag til salgs- og aksjekjøpsavtaler.
 • Hjelpe kunder med verdsettelser.
 • Utarbeidelse av økonomiske modeller.
 • Bidra i årsoppgjørsarbeidet.
 • Utvikling av nye kundeforhold og relasjoner.
 • Fungere som en faglig ressurs og veileder for dine nye kollegaer.


Husk at ingen kan alt. Hvis du har erfaring med én eller flere av ovennevnte arbeidsoppgaver, ønsker vi å bli kjent med deg!


Dette kan vi tilby:

 • Lunsjordning! Du slipper å ta med matpakke.
 • Fine lokaler med gode kollektivmuligheter og gratis parkering.
 • Muskelterapeut én gang i måneden.
 • Fleksitid og muligheter for hjemmekontor.
 • 5 % OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.
 • God lønn, selvfølgelig!


Som en av våre mest erfarne ressurser, blir du også en del av Forum – Økonomihusets plattform for samhandling, erfaringsutveksling og gjensidig støtte blant statsautoriserte regnskapsførere.

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

Søk uten CV og søknadsbrev