Presentert av Ansettr

Økonomihuset Logo

Bli med å videreutvikle rådgivningstilbudet i et av Vestlandets sterkeste regnskapsmiljøer

Jobber du som revisor og trigges av tanken om å være med å videreutvikle rådgivningstilbudet i et raskt voksende kompetansehus? Da ønsker vi å bli kjent med deg.
Regnskapsmedarbeider

Velkommen til Økonomihuset!

Økonomihuset består 41 motiverte økonomer, hvor 20 av oss er statsautoriserte regnskapsførere og revisorer.

Vi er lidenskapelig opptatt av å utforske nye, smarte teknologiske løsninger for å forenkle hverdagen for både våre kollegaer og kunder.

Vårt mål er ikke bare å være en regnskapsleverandør, men også å være en verdifull støtte for våre kunder gjennom fleksible samarbeidsløsninger.

Kompetansehuset hvor menneskene betyr alt

I Økonomihuset ser vi på de ansatte som vår viktigste ressurs. Derfor er vi flinke til å finne på mye gøy. Det siste halve året har vi blant annet hatt flere sosiale arrangementer, som lønningspils, kick-off med alle avdelingene, og blåtur med deep sea rafting i vakre Hardanger.

Derfor digger vi Økonomihuset

Gode utviklingsmuligheter 🤩

Vi tilrettelegger for din personlige vekst og faglige utvikling, med fokus på dine karrieremål. Du får også delta på fagdager i samarbeid med PowerOffice og få tilgang til oppdaterte opplæringsressurser fra Regnskap Norge.

Bra lønn, pensjon og forsikring 📈

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn, 5 prosent OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.

Mindre stress 🕺

Vi forstår viktigheten av en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilstreber vi alltid at 50 prosent av våre medarbeidere skal være statsautoriserte regnskapsførere, slik at belastningen reduseres i hektiske perioder.

Stillingen

Seniorrådgiver

Jobber du som revisor og trigges av tanken om å være med å videreutvikle rådgivningstilbudet i et raskt voksende kompetansehus? Da er dette muligheten for deg.

Økonomihuset har vokser i markedet for rådgivningstjenester og er på jakt etter deg som vil være med å ta vårt rådgivningstilbud til nye høyder. Du vil få mulighet til å sette ditt unike preg på stillingen, samt støtte og mulighet til å ta en ledende rolle mot noen av våre viktigste kunder.


Dine ansvarsområder vil inkludere:

 • Bistå kunder med fusjoner og fisjoner.
 • Bidrag til salgs- og aksjekjøpsavtaler.
 • Hjelpe kunder med verdsettelser.
 • Utarbeidelse av økonomiske modeller.
 • Bidra i årsoppgjørsarbeidet.
 • Utvikling av nye kundeforhold og relasjoner.
 • Fungere som en faglig ressurs og veileder for dine nye kollegaer.


Husk at ingen kan alt. Hvis du har erfaring med én eller flere av ovennevnte arbeidsoppgaver, ønsker vi å bli kjent med deg!


Dette kan vi tilby:

 • Lunsjordning! Du slipper å ta med matpakke.
 • Fine lokaler med gode kollektivmuligheter og gratis parkering.
 • Muskelterapeut én gang i måneden.
 • Fleksitid og muligheter for hjemmekontor.
 • 5 % OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.
 • God lønn, selvfølgelig!


Som en av våre mest erfarne ressurser, blir du også en del av Forum – Økonomihusets plattform for samhandling, erfaringsutveksling og gjensidig støtte blant statsautoriserte regnskapsførere.

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Økonomihuset. Fremfor alt, setter jeg pris på det gode miljøet og samholdet i gruppen. Kunnskapsnivået i selskapet gjør at hver dag blir lærerik og utviklingsmulighetene for meg som ansatt er store. Vår velvære blir også prioritert med månedlige besøk av muskelterapeut og andre gode ordninger.

Malin Midtvedt Fjellhaug, Økonomikonsulent

Søk uten CV og søknadsbrev