Presentert av Ansettr

Økonomihuset Logo

Ta steget opp til avdelingsleder i vår splitter nye avdeling!

Økonomihuset leter etter en dedikert og ambisiøs regnskapsfører som vil ta på seg rollen som avdelingsleder for vår splitter nye avdeling i Åsane.
Senior økonomikonsulent Økonomihuset

Velkommen til Økonomihuset!

Økonomihuset består 41 motiverte økonomer, hvor 20 av oss er statsautoriserte regnskapsførere og revisorer.

Vi er lidenskapelig opptatt av å utforske nye, smarte teknologiske løsninger for å forenkle hverdagen for både våre kollegaer og kunder.

Vårt mål er ikke bare å være en regnskapsleverandør, men også å være en verdifull støtte for våre kunder gjennom fleksible samarbeidsløsninger.

Kompetansehuset hvor menneskene betyr alt

I Økonomihuset ser vi på de ansatte som vår viktigste ressurs. Derfor er vi flinke til å finne på mye gøy. Det siste halve året har vi blant annet hatt flere sosiale arrangementer, som lønningspils, kick-off med alle avdelingene, og blåtur med deep sea rafting i vakre Hardanger.

Derfor digger vi Økonomihuset

Gode utviklingsmuligheter 🤩

Vi tilrettelegger for din personlige vekst og faglige utvikling, med fokus på dine karrieremål. Du får også delta på fagdager i samarbeid med PowerOffice og få tilgang til oppdaterte opplæringsressurser fra Regnskap Norge.

Bra lønn, pensjon og forsikring 📈

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn, 5 prosent OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.

Mindre stress 🕺

Vi forstår viktigheten av en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilstreber vi alltid at 50 prosent av våre medarbeidere skal være statsautoriserte regnskapsførere, slik at belastningen reduseres i hektiske perioder.

Stillingen

Avdelingsleder

Økonomihuset leter etter en dedikert og ambisiøs regnskapsfører som vil ta på seg rollen som avdelingsleder for vår splitter nye avdeling i Åsane.

Vi ble nettopp en del av Økonomihuset og står overfor en spennende overgang til skybasert regnskap. I den anledning søker vi nå en engasjert leder til å styre overgangen og lede vårt motiverte team på 6 personer. Som avdelingsleder blir du en del av Økonomihusets ledergruppe og en viktig bidragsyter i arbeidet med å utvikle oss for fremtiden.


I løpet av de første seks månedene vil du blant annet:

  • Bli kjent med kundene våre og ønske nye velkommen!
  • Delta i arbeidet med å modernisere måten vi jobber på.
  • Kanskje hilse velkommen til nye talenter? Vi skal jo vokse!Dette kan vi tilby:

  • Mulighet til å bli en del av Vestlandets raskest voksende regnskapsmiljø.
  • Moderne kontorer med åpent landskap, parkering, og felles lunsj.
  • Plass i Økonomihusets ledergruppe.
  • En positiv og ambisiøs arbeidskultur.
  • Direkte involvering i selskapets videre utvikling.Ettersom du vil få oppdragsansvar, er vi på jakt etter deg som er statsautorisert regnskapsfører – ledererfaring er fint, men ikke et krav! Du bør også ha gode samarbeidsevner, stå-på-evne og godt humør – som oss andre på kontoret:)

Usikker på om denne muligheten er noe for deg? Legg inn en søknad, så finner vi ut av det sammen!

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Økonomihuset. Fremfor alt, setter jeg pris på det gode miljøet og samholdet i gruppen. Kunnskapsnivået i selskapet gjør at hver dag blir lærerik og utviklingsmulighetene for meg som ansatt er store. Vår velvære blir også prioritert med månedlige besøk av muskelterapeut og andre gode ordninger.

Malin Midtvedt Fjellhaug, Økonomikonsulent

Søk uten CV og søknadsbrev