Presentert av Ansettr

Økonomihuset Logo

Vi søker regnskapsmedarbeider til rollen som regnskapsfører

Økonomihuset er et av Vestlandets største regnskapsbyråer, og en sterk pådriver for mindre stress og bedre arbeidsmiljø i regnskapsbransjen. Vi søker regnskapsmedarbeider til rollen som regnskapsfører.
Regnskapsmedarbeider

Velkommen til Økonomihuset!

Økonomihuset består 41 motiverte økonomer, hvor 20 av oss er statsautoriserte regnskapsførere og revisorer.

Vi er lidenskapelig opptatt av å utforske nye, smarte teknologiske løsninger for å forenkle hverdagen for både våre kollegaer og kunder.

Vårt mål er ikke bare å være en regnskapsleverandør, men også å være en verdifull støtte for våre kunder gjennom fleksible samarbeidsløsninger.

Kompetansehuset hvor menneskene betyr alt

I Økonomihuset ser vi på de ansatte som vår viktigste ressurs. Derfor er vi flinke til å finne på mye gøy. Det siste halve året har vi blant annet hatt flere sosiale arrangementer, som lønningspils, kick-off med alle avdelingene, og blåtur med deep sea rafting i vakre Hardanger.

Derfor digger vi Økonomihuset

Gode utviklingsmuligheter 🤩

Vi tilrettelegger for din personlige vekst og faglige utvikling, med fokus på dine karrieremål. Du får også delta på fagdager i samarbeid med PowerOffice og få tilgang til oppdaterte opplæringsressurser fra Regnskap Norge.

Bra lønn, pensjon og forsikring 📈

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn, 5 prosent OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.

Mindre stress 🕺

Vi forstår viktigheten av en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilstreber vi alltid at 50 prosent av våre medarbeidere skal være statsautoriserte regnskapsførere, slik at belastningen reduseres i hektiske perioder.

Stillingen

Regnskapsmedarbeider

Økonomihuset er et av Vestlandets største regnskapsbyråer, og en sterk pådriver for mindre stress og bedre arbeidsmiljø i regnskapsbransjen.

Hos oss er nær 50 prosent av de ansatte statsautoriserte regnskapsførere, noe som er en som er en viktig strategisk prioritering for å redusere stress og arbeidsbelastning i hektiske perioder.

Vårt mål er at du skal slippe å ta med jobben hjem og null overtid. Vi har også en mengde ansattgoder som skal bidra til at du får det bra på jobb.ANSATTGODER

Muskelterapeut én gang i måneden.

  • 5 % OTP, helseforsikring og utvidet yrkesskadeforsikring.
  • Fleksitid og muligheter for hjemmekontor.
  • Fine lokaler med gode kollektivmuligheter og gratis parkering.
  • Lunsjordning! Du slipper å ta med matpakke.
  • God lønn, selvfølgelig!DETTE VIL DU JOBBE MED

Vi søker deg som trives med å jobbe med en variert kundeportefølje og som vil bidra som en god støttespiller for kundene våre, både proaktivt og rådgivende.

  • Leveranseansvar på din egen portefølje.
  • Løpende regnskapskontroll – ikke så mye bokføring!
  • Rådgivning og rapportering.
  • Bistand ved årsoppgjør – mindre enn vanlig, vi er mange autoriserte!
  • Løpende kundedialog.

Kjenner du deg igjen? Da håper vi at du legger inn en søknad.

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Økonomihuset. Fremfor alt, setter jeg pris på det gode miljøet og samholdet i gruppen. Kunnskapsnivået i selskapet gjør at hver dag blir lærerik og utviklingsmulighetene for meg som ansatt er store. Vår velvære blir også prioritert med månedlige besøk av muskelterapeut og andre gode ordninger.

Malin Midtvedt Fjellhaug, Økonomikonsulent

Søk uten CV og søknadsbrev